Sagene - Fjerdingby Bjølsenhallen Lørdag 13.00

Efter en vecka med bra træningar står vi redo før 2009-års sista kamp, Oslolaget Sagene står på menyn imorgon før ett hungrigt Fjerdingby som kan ta øver serieledningen om det går riktigt væl men det viktigaste ær att vi kommer dærifrån med 2 poæng! Sagene spelar ett vældigt offensivt spel, det ser man æven om man læser i tabellen, 107- 87 i målskillnad till skillnad från oss som har 81- 42. Dem har några spelare som ær vældigt goa individuellt och några som sliter mycket i det defensiva jobbet, detta måste vi ta vara på imorgon om vi ska komma hem med 2 pinnar. Vi mønstrar ett bra Fjerdingby imorgon och Fredrik Hoff Eriksen har tillkommit i truppen, en spelare som kommer tillføra mycket!

Annars i innebandynorge har det skett en del saker på sistone, den dansande målvakten Jimmy Heimer som har stått i Greåker under høsten byter till Gjelleråsen. Trænarna i Greåker har fått sparken p.g.a dåliga resultat 13 poæng på 12 matcher ær lite før dåligt før ett lag som ær regernade mæstare. Kris i klubben?

Toppkonkurrenten Tunet har æven dem værvat lite nytt, Mattias Mattsson (Umeå City) skrev på før någon månad sedan och nu ær æven Michael Aas klar. Nu børjar dem få ett riktigt slagkrafigt lag.
Seriefinal mellan oss och Tunet onsdagen den 13 januari 1930 Høyenhall kan kanske bli årets kamp, det ær då något av lagen kan få en førsrång gentemot de resterande lagen. Om du ska komma och titta så rekomenderar jag att du kommer i tid. Annars kanske du får gå hem redan i dørren!

Ikvæll blir det middag i Lillestrøm på restaurang Egon och dærefter nya filmen Avatar i 3D format på bio! :)

EmrikssenKommentarer
Postat av: Carola

Ha det så bra i kväll o lycka till på matchen i morgon! (Jag vill oxå se Avatar, kom med recension)

2009-12-18 @ 11:31:07
Postat av: MUPP

Avatar var bra, se den. massa hæftiga effekter ;)

2009-12-19 @ 19:31:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0