Tunetmatchen

Då var den tidiga seriefinalen emot Tunet spelad och den slutade med seger med 6-2 efter en riktigt stark krigarinsats från våran sida. En av de avgörande faktorerna tror jag var just att vi ville lite mer och slet lite mer. Spelmässigt så anser jag faktiskt att vi har bra mycket mer att kunna ta ut av laget när alla gör en riktigt god insats. Igår slet dock alla i laget 100% för vinsten och gjorde sitt jobb, grym inställning!

Matchen blev till att börja med ganska taktisk och inget av lagen ville vara först med att begå misstag. De båda två första perioderna präglades av denna stämpel och det blev vi som var det laget som lyckades få in en boll då och då vilket gav oss en 3-0 ledning efter två perioder. Ju längre matchen led desto mer grinigt vart det och den präglades av utvisningar. Många av dessa kunde dock i mina ögon undvikits om herrarna iklädd svart hade haft lite bättre kommunikation med spelare samt satt en mer jämn nivå tyvärr.  

För egen del firades segern med oxfilé hemma i trevligt sällskap av mina föräldrar som kom på besök över helgen för att se matchen och såklart Nathalie. Det var ju tur för dem att dem fick se oss när vi vann en match och även gjorde en stabil insats.  


Det är dock väldigt långt kvar av serien och i det långa loppet betydde den här matchen inte ett dugg och redan på onsdag är det faktiskt dags för en ny seriefinal som jag hoppas att alla i laget kan vara minst lika taggade till, nämligen regerande mästarna greåker på bortaplan. Ett lag som ligger 3a i serien men ändå lyckats smyga i bakvattnet utan vare sig favorittryck eller positiva skriverier. Tror den matchen har potential att bli minst lika svår för oss som vi på förhand trodde att Tunet var.

Först är det träning måndag och tisdag för slipning på detaljer!
Nedan följer lite bilder från Tunetmatchen:


           

        

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0