Emriksson bloggar igen

Efter en månad i grannlandet börjar man känna sig lite som hemma här i Norge. Jobbet på barnehagen går fint, bilen är tillbaka från reperation och serien börjar på lördag borta mot Nidaros i Trondheim, match med juniorlaget borta på söndag mot Höybråten/Stovner som tränare tillsammans med mina kollegor Sebbe & Nicke. Som ni ser så är det fullt fart här borta och nästan inget slöande alls!

Ska bli roligt att se hur långt vi räcker i serien i år, ser jäkligt bra ut på träningarna och jag tycker alla börjar komma in i sina roller mer och mer.

Lite saker som hänt under vistelsen hittills: Två golfrundor har jag spelat, mycket innebandy, bytt ett gäng bajsblöjor, blivit nedspydd, vunnit en cup, åkt med bärgningsbil, betalt bärgningsbil, listan kan göras lång men roligt har det varit än så länge :)


Golfkort från Krokhols Golfklubb
Några kort från Björnslaget i Göteborg

Gå in på denna sidan http://www.fantasyfloorball.no/ och skapa ett eget lag! Det är ett nätbaserat managerspel för norsk innebandy säsongen 09/10.

Imorgon är det jobb från 09.30-17.00 med efterföljande personalmöte i tre timmar och efter det hägrar träning för juniorlaget i Sandbekken. En lång dag kommer det att bli är en sak som är säker..

Emrikssen

Kommentarer
Postat av: Årsta

Kom igen emrik! :D

2009-09-18 @ 07:36:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0