Serieledning

Gårdagen började med att Lars kom och hämtade mig och Niclas vid 08.00 och sedan mellanlandade vi hos Jörgen och Espen som också åkte med oss. Vi anlände till Gardemoen strax innan nio tiden och där träffade vi på resten av gutterna.
Planet lyfte 10.15 och landade i Trondheim 45 minuter senare där en taxi-buss väntade på att ta oss till hallen.Väl inne så hade vi en timme på oss till matchstart, efter en bra uppvärmning så var vi redo för att starta den första seriematchen för säsongen!

Om själva matchen finns väl inte så mycket att säga förutom att vi var väldigt mycket bättre på alla positioner än Nidaros, matchen slutade 16-1 till vår favör!
Matchreferat kommer upp på www.fjerdingbyibk.com inom kort.

Statistik från innebandy.no

Nidaros - Fjerdingby 1-16 (1-7,0-4,0-5)
Nidarøhallen
Tilskuere: 131
Mål Nidaros: Per Kristian Sætherskar
Mål Fjerdingby: Jörgen Jonsson 3, Glen Evensen 3, Raymond Evensen 2, Johan Emriksson 2, Niclas Johansson 2, Daniel Baronowsky 2, Lars Løken, Christian Haglund.
Utv.: Nidaros ingen, Fjerdingby ingen.
Skudd: 19-47
Dommere: Haug/Rønningen

Nästa match är redan på tisdag mot Sagene som spelade 10-10(!) mot Gjelleråsen i deras öppningsmatch. Målfest i Sandbekkshallen att vänta?

Det som står på dagens schema är att vi har match med juniorlaget en bit utanför oslo klockan 18.30, men först ska vi åka och titta på United-City och spise thaimat!

Här är några bilder sen Trondheim:
Emrikssen

Kommentarer
Postat av: Kingen

Hur tusan kunde ni släppa in 1 mål? lite besviken.//Goppe

2009-09-20 @ 20:43:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0