Inför Tunet - Fjerdingby

Imorgon är det seriefinal mellan Tunet och oss i Fjerdingby men börjar med helgen som varit..

I lördags vann vi med förnedrande 22-2 mot Harstad som inte hade något att sätta emot tillskillnad när vi mötte dem uppe i norr för drygt 3 månader sedan. Efter 4 minuter leder vi med 5-0 och dem ser ganska oinspirerade ut och resultat rinner i väg eftersom vi kör fullt i tre perioder, vår målskillnaden var rätt dålig innan så det var bara positivt med 20(!) plus mål till :)

I söndags hade vi b-lagsmatch mot Tunets b-lag och den lyckades vi vinna med 6-5 tillslut :)
I juniormatchen vann vi med 9-3, i och med den segern klättrade vi förbi Sagene i tabellen och är numera serieledare :)

Imorgon möter vi alltså Tunet i Höyenhall, det är uppdukat för dramatik och en riktigt publikfest, synd bara att inte hallen tar in så mycket folk, tror den rymmer runt 400 pers och det kommer garanterat vara fullsatt tror jag.. Ska du ta turen och se matchen så var i god tid för att inte få vända hem i dörren :)

Låter några bilder från förra mötet tala istället för massa text!