Snart är serien slut..

Omkring 2 veckor tills slutspelet drar igång, äntligen.. Innan dess har vi två viktiga matcher mot Gjelleråsen och Nor92. Nu på lördag möter vi det förstnämnda laget i Lihallen. Vi vann med 9-3 senast i Sandbekkhallen men GIF jagar slutspelsplats och kommer vara oerhört taggade, men vi ska göra allt för att slå dem och låta dem få en tidig semsester!

Sen nästa helg avslutar vi serien när vi möter Nor92 på hemmaplan, vi vann med 10-6 i Drammen på bortaplan senast och ännu är inte guldet borta men det krävs att vi vinner dessa två kamper medans Tunet "bara" tar 1 poäng på deras sista två mot Sarpsborg och Slevik.

Vi gick också vidare till semifinal i regionscupen och där kommer vi få möta Sveiva om jag kommer ihåg rätt!

Innebandyavisen skriver lite om slutskedet i serien: www.assisten.no

Annars har det inte hänt så väldigt mycket här i Norge, famlijen var här i helgen och vi firade pappas 60 årsdag, mycket trevligt och kul att träffa på alla igen!

Ikväll har vi en viktig träning för att gå igenom det sista inför helgen.

EmrikssenSerieguldet borta..?

Efter helgens førlust mot Slevik i Marikollhallen ser det mørkt ut att ta hem serien... 7-8 blev slutresultatet och ingen får godkænt denna matchen, men det ær bara att se framåt och vinna resten så kanske Tunet gør samma som oss, så ænnu ær det inte øver!

Ikvæll ær det kvartsfinal i cupen mot Målløs som ligger 2:a i sin 1.division, vi kommer prøva lite nya kedjor denna matchen, men seger ær det viktigaste!

Nu ær tyværr rasten slut, dags att jobba litt!

Emrikssen


RSS 2.0