Greåker 1 - 1 Fjerdingby

Toppmötet mellan fjolårsmästarna Greåker och oss i Fjerdingby blev en riktigt målsnål historia, Skottstatistiken blev hela 19-4(!) i första perioden vilket inte kan stämma, visserligen hade Greåker samma taktik som Tunet att lasta skott på mål, men för keepern vi har är det bara plockpotatis :) Greåker var bättre än oss i första men sedan tar vi över i andra och Baronowsky sätter dit en snygg kasse en bit in i andra. Efter två perioder leder vi med 1-0 och tycker vi tar över matchen! Sista perioden är det relativt jämt men vi har dem vassaste chanser men lyckas inte sätta dit chanserna tyvärr, matchen slutade 1-1 och det får anses som ett resultat båda lagen får vara nöjda med.

Förutsättningarna inför matchen var inte det bästa då vi saknade Eivind och Espen som låg hemma sjuka och många som var småsjuka men spelade ändå! Hoppas många är friska då vi tar emot Sarpsborg hemma i Marikollhallen, Sarpsborg har startat säsongen lite förvånande dåligt enligt många så vi må vara på hugget från start på lördag för man vet aldrig vad detta lag kan hitta på.

Matchreferat finns att läsa på fjerdingby's hemsida samt på greåkers, på den sistnämnda finns även hela matchen på video för den som är intresserad.

Nu ska jag ta en vitamin-björn och hoppas på att man kan bli friskare! :)

Emrikssen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0